SEJAHTERALAH SEMUA RAKYAT MALAYSIA

Khamis, 7 April 2011

Mantapkan Pas Pahang

PRU 13 yang kian hampir .... ketika ini seluruh jentera BN pusat sedang bertungkuslumus memerah otak demi mencari idea untuk memastikan BN menang cemerlang di Pahang. Tentunya negeri PM ini menjanjikan habuan lumayan sekiranya impian ini berhasil , dapatlah Tok Najib menepuk dada.

Disatu pihak lain iaitu PR ... jentera pilihanraya PR yang dipayungi oleh Pas masih lagi diulit mimpi dengan dibuai oleh isu-isu , mereka dihadapkan dengan pelbagai isu dan fitnah yang direkacipta oleh sang pemikir BN.Maka seperti biasa mereka mengharapkan kebangkitan rakyat pada hari-hari akhir mengundi untuk membantu mereka menumbangkan BN.

Hanya kebangkitan menyeluruh rakyat Pahang yang mampu mengalahkan  pemerintahan BN dan tiada siapa manusia yang mampu menghalangnya. Cuma yang teramat penting Pas Pusat mesti membentuk barisan kepimpinan Pas Pahang yang diterima dengan gembira oleh rakyat Pahang dan bukan oleh segelintir ahli Pas.Jangan kerana kemaruk untuk berkuasa pilihanraya 13 nanti kita kempunan lagi.

3 ulasan:

 1. saya memang nak lari ke pas tapi dgn sarat beng tok nuar al videori dulu

  BalasPadam
 2. anuar sama mcm pemimpin BN lainnya cuma kompromi dgn Pas atas dasar melawan BN

  BalasPadam
 3. Tuan,

  Pada asalnya saya nak cari rakan blogger saya "AZAM - baris 3 paling kanan" yg telah terdelete.

  Bagaimanapun, terjumpa blog tuan.Salam perkenalan.

  BalasPadam