SEJAHTERALAH SEMUA RAKYAT MALAYSIA

Khamis, 16 Mei 2013

DUN Damak yang bercelaru
PRU 13 yang lalu benar-benar memaparkan sikap sebenar sebahagian ahli politik di Jerantut.Melihat kepada gambar tertera ramai pengundi tertanya-tanya malah ada yang terkeliru apakah ada rakan baru dalam Pakatan Rakyat sedangkan diwaktu yang sama Parti Keadilan juga meletakkan calun disini (DUN Damak).

DUN Damak ada 4 calun yang bertanding iaitu  BN,PKR, Bebas( Bunga Raya) dan Bebas (Cangkul).Atas beberapa sebab Pas yang bertanding kerusi parlimen memilih calun Bebas menjadi rakan pakatannya sewaktu berkempen membelakangkan semangat pakatan Pakatan Rakyat.

Persoalannya ;

wajarkah calun Parlimen Pas mencampuri urusan Dun dengan berkempen bersama jenteranya memujuk pengundi memilih calun Bebas Bunga Raya ?

kenapa kempen ' sembelih ' calun PKR yang bermula selepas sahaja hari penamaan calun dilakukan secara terancang dan terang-terang.

kenapa jentera kempen Pas Dun Damak bersungguh-sungguh menyokong calun Bebas BungaRaya sehinggakan kerja2 kempen untuk calun Parlimen Pas terbantut.

kenapa Tuan Presiden Pas juga berjaya dipergunakan oleh calun Bebas untuk kempennya seolah-olah dia mendapat restu dari presiden Pas.

kenapa Pas Jerantut menjahanamkan persahabatan dalam Pakatan Rakyat di DUN Damak dengan berbagai-bagai alasan dan fitnah terhadap calun PKR.

2 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam